Brasiilia jalgpallikoondise toetajad. Täna on MMi võõrustaja vastaseks Tšiili, kelle ohtlikkus pole kellelegi uudis. Ühtlasi on see Brasiilia meeskonna senine tugevaim kondiproov. Kas brasside luud peavad vastu?Foto: LaPresse/Spada
MM 2014
29. juuni 2014, 01:30

Brasiilia ja Kolumbia pääsesid veerandfinaali (3)

Jalgpalli MM-finaalturniiril algasid täna väljalangemismängud. Kahes esimeses 1/8-finaalis nähti Lõuna-Ameerika lahtisi meistrivõistlusi, kui esmalt selgus võitja duellis Brasiilia - Tšiili ja seejärel võitluses Kolumbia - Uruguai. Esimesest paarist pääses edasi Brasiilia, kes vajas Tšiili alistamiseks penaltiseeriat, teises mängus tegi Kolumbia Uruguaiga sotid selgeks juba normaalajal.
01:32

Kolumbia - Uruguai kohtumise pildigalerii:

00:52

Kohtumine on lõppenud Kolumbia 2:0 võiduga ja nii pääsetakse veerandfinaali, kus 4. juulil kohtutakse Brasiilia koondisega.

00:46

James Rodriguez

FOTO: Reuters/Scanpix

00:45

Kolumbia poolehoidjate ovatsioonide saatel võetakse James Rodriguez puhkama. 22-aastane mängumees on tegemas tõepoolest imelist turniiri ning võib arvata, et veerandfinaalis on Brasiilia temaga tõsises hädas.

00:39

Kümme minutit jäänud ning Uruguai auks tuleb öelda, et püssi põõsasse pole visatud ning üritatakse veel, kuid Kolumbia puurilukk David Ospina on neile osutunud liiga kõvaks pähkliks.

00:28
InfostradaLive

Looking ahead: The last time Colombia defeated Brazil, James Rodríguez was ONE DAY old (Copa América 1991). #COL

00:24

Uruguail oleks kiiremas korras tarvis üks värav tagasi lüüa ning Cristian Rodriguezel annabki tuld, kuid Ospina vastab hea tõrjega.

00:16

Rodrigueze hiilgavad sooritused panevad ka Kolumbia väravavahi David Ospina kepsu lööma.

Foto: Reuters/Scanpix

00:10

Kui Rodrigueze eelmine värav oli suurepärase individuaalne sooritus, siis 2:0 tabamus on hiilgava meeskondliku mängu tulemus. Rodriguez tõuseb viie tabamusega MMi edukaimaks väravakütiks. Võib vist juba küsida: kuidas saab veerandfinaalis tema taltsutamisega hakkama Brasiilia kaitseliin?

00:09
GaryLineker

James Rodriguez's finishing is as impressive as his teeth.

00:08

2:0 Kolumbiale! Taas Rodriguez!

00:03

Teine poolaeg on alanud!

23:47

Esimene poolaeg on lõppenud, Kolumbia juhib tänu James Rodrigueze imelisele löögile 1:0.

23:43

James Rodrigueze maagia

Foto: AFP/Scanpix

23:40

Uruguai mäng hakkab vaikselt ilmet võtma ning pääsetakse ka löögile, kuid Ospina tõrjub.

23:39

Rodrigueze suurepärast kolli saab vaadata SIIT!

23:33

Löök polnud laita, kuid siiski parasjagu üle.

23:33

Uruguaile väga heast kohast karistulöök... Cavani asub lööma

23:32
FootballFact101

James Rodriguez is the first player since Ronaldo and Rivaldo in 2002 to score a goal in each of the first 4 games of a #WorldCup.

23:31

Ilus! Lihtsalt imeline! Kolumbia mängujuht James Rodriguez võtab palli rinnaga omaks ning põrutab pöördelt ja otse õhust nahkkera lati põrkega Muslera selja taha.

Rodrigueze neljas värav sel turniiril ja kui noormees samal kombel jätkab, võib hakata terendama ka turniiri parima mängija auhind...

Loe rohkem