Arjen RobbenFoto: MARCELO DEL POZO
MM 2014
29. juuni 2014, 12:43

Arjen Robben: Mehhikol on eelis (1)

Hollandi poolkaitsja Arjen Robben arvab täna kell 19 algava kohtumise Holland-Mehhiko eel, et Fortaleza tingimused annavad mehhiklastele eelise, vahendab Goal.com

Fortalezas on praegu 24 kraadi, kuid õhuniiskus on üle 90%. "Tingimused annavad neile eelise. Nad on väga ohtlikud vastased. Eriti siis, kui mängitakse Brasiilias, riigis, mis on neile palju sarnasem. Nad on kartmatud, mida tõestas ka 0:0 viigimäng korraldajatega," sõnas Robben.

Holland oli oma alagrupis aga samuti kartmatu, alistades suureskooriliselt tiitlikaitsja Hispaania 5:1, võites Austraaliat kaotusseisust 3:2 ning viimases kohtumises 2:0 Tšiilit. Robben tunnistas, et edu on talle endalegi uskumatu.

"Kui keegi oleks mulle enne MMi öelnud, et me võidame alagrupis kõik kolm mängu, poleks ma seda uskunud. See on jalgpall ning tegime kõik võimaliku, et 16 hulka pääseda."

Robben rõhutas, et 5:1 võit Hispaania üle oli neile kui uus algus. "Jäime taha, kuid teine poolaeg oli unelmate esitus. Tegime kõike, mida tahtsime. Maailmameistrite vastu viis väravat lüüa on midagi, mida ei tohiks kunagi unustada!"