NeymarFoto: Xinhua/SIPA/Scanpix
MM 2014
1. juuli 2014, 12:52

Vigastus ei ohusta Neymari veerandfinaalis osalemist

Brasiilia ründaja Neymari osalemist veerandfinaalis vigastus ei takista. Noor mängumees sai vigastada mängus Tšiili vastu.

Neymari tabas kaheksandikfinaalis kaks vigastust, mis panid tema osalemise veerandfinaalis küsimärgi alla. Nüüd aga on Brasiilia koondise esindajad kindlad, et mees veerandfinaalis osaleb. Neymar sai vigastada kohtumises Tšiiliga, kus kannatada sai tema vasak reis ja parem põlv. „Kõige hullem on põlv – see valutab kõige rohkem," sõnas Brasiilia koondise esindaja Rodrigo Paiva.

Paiva sõnul on meeskond valmis Neymari ka vajadusel treeningult kõrvale jätma, kuid muretsemiseks pole põhjust. „Meeskonna arst vaatab ta seisundi uuesti üle, kuid arsti sõnul pole fännidel muretsemiseks põhjust. Neymari osalemine küsimärgi all pole," edastas Paiva häid uudiseid.

Meeskonna treener Luiz Felipe Scolari sõnas peale laupäevast mängu, et pole rahul kohtunike tööga. Tema arvates oleks kohtunikud pidanud rohkem koondise staari kaitsma. „Me ei saa aru, kuidas saab keegi lüüa nii kõvasti ja mitte kaarti saada," avaldas Scolari oma nördimust.