Stephen Keshi kritiseeris kohtunikkuFoto: UESLEI MARCELINO/Reuters/Scanpix
MM 2014
1. juuli 2014, 17:10

Nigeeria treener süüdistas kohtunikku ebaaususes

Nigeeria koondise treener Stephen Keshi süüdistas esmaspäevas e kohtumise ameeriklasest kohtunikku Mark Geigerit kallutatuses. Treeneri väidete kohaselt jättis kohtunik mitu korda tahtlikult vilistamata.

Keshi avaldas oma pahameelt peale seda kui Nigeeria värav jäeti suluseisu tõttu lugemata ja hiljem ei karistatud Ogenyi Onazi pahkluu murdmise pärast Blaise Matuidit. Samuti väidab Chelsea ridades mängiv John Obi Mikel, et teda ründas Olivier Giroud 29. minutil. „Mind tõugati küünarnukiga. Kohtunik nägi seda aga andis talle (Giroudile) vaid hoiatuse, isegi mitte kollast kaarti," kurjustas Mikel ja lisas, et küünarnukiga tõukamine oli tahtlik.

Nigeeria koondis kardab, et Onazi vigastus on raske ja see ei tee Keshit palju rõõmsamaks: „Ma tahaks hirmasasti teada, miks kohtunik väravat ei lugenud ja Onazit takistati kaks korda väga tugevalt ja nüüd on ta ilmselt nädalateks väljas." Kesha lisas, et ei mõista, miks ühte väravat ei loetud, sest eksimust ei olnud. „Kohtunik on inimene ja teeb vigu aga mitte nii palju vigu ja see on kahtlane," kahtlustas treener.