Andoni ZubizarretaFoto: LLUIS GENE/AFP/Scanpix
MM 2014
1. juuli 2014, 17:39

Barcelona kiitis Suareze vabandamist, kas leping on tõesti lähedal?

Barcelona jalgpalliklubi spordidirektor Andoni Zubizarreta kiitis Luis Suarezt, kes vabandas Giorgio Chiellini hammustamise pärast. Klubi avaldus annab veelgi alust teooriatele, et vabandamist nõudis Barcelona klubi ühe tingimusena mehe palkamiseks.

Suarez on kuulujuttude kohaselt Barcelona selle suve kõige olulisem ost ja nelja kuu pikkune keeld pole nende huvi vähendanud. Algselt oma tegusid eitanud Suarez vabandas eile sotsiaalmeedias oma ohvri ees, kuid kuna avalduses ei mainitud Liverpooli, arvatakse, et mees loodab ikkagi Barcelonaga liituda.

Zubizarreta kiitis Suarezt ja sõnas, et see on parim mida inimene sellises olukorras teha saab: „Ta on olnud piisavalt alandlik, et vabandada nende ees, keda tema tegu puudutas, sest see juhtus keset suurt jalgpallifestivali ja sellisel juhul on see parim mida inimene teha saab." Endine Barcelona klubi väravavaht tõi esile ka urguailase mänguoskusi. „Kõik teavad, et Luis on suurepärane mängija ja ta mängis eelmisel aastal väga hästi," sõnas mees.

Zubizarreta võttis Suareze teemal sõna Ivan Rakiticiga lepingu sõlmimisega seotud pressikonverentsil, kus urugailast kiitis ka Rakitic. „Hoolimata sellest, kas klubi ta palkab või mitte, ei saa tema kvaliteedis kahelda. Ta on näidanud ennast heast küljest koondises ja lõi eelmisel hooajal Liverpooli eest mängides üle 30 värava," sõnas Rakitic ja lisas, et Suarezel on kõik vajalikud omadused Barcelonas mängimiseks olemas.