Spordiblogi

Hugo Tipner | Mõistatuslikud naised ja nõrgad mehed (3)

LISA KOMMENTAAR

ja,jaa7. juuli 2014, 09:25
meie kaduvas laostuvas,mädanevas maailmas on sisse juurutatud arusaam,et kui sa mingil alal oled KEEGI,siis oled sa TEGIJA!karjade kaupa erinevates õppeasutustes toodetakse super naisi ja super mehi,et siis nendega manipuleerida ja nemad oma korda manipuleerivad halli massiga!suletud ring!mitte kusagil pole aga kooli,kus antakse tarvilikku haritust--väga valusal teemal--KUIDAS OLLA TÕELINE NAINE JA KUIDAS OLLA TÕELINE MEES JA SEDA KÕIKE ARUKALT TARVITADES JA ELLU VIIES,ET TARKADE INIMESTE SUGU OTSA EI SAAKS!SEE ON TÄNAPÄEVAL SEGAV TEEMA RIKASTELE,ILUSATELE JA EDUKATELE JA LÄÄNEST TULEVAST EDUTEOLOOGIAST NAKATATUTELE,KEDA ON MEIE RAHVA SEAS NAGU LIIVA MERE ÄÄRES--SEE ON KA PÕHJUS MIKS ON OLUKORRAD MEIE ÜMBER NIISUGUSED ,NAGU NAD ON!!!LAHENDUST TEILE PAKKUDA MA EI OSKA,NAGUNII KEEGI SEDA KUULDA EI TAHA,ILUSAT PÄEVA!!!
kreisi3. juuli 2014, 15:01
Seksuaalelu mõju on ilmselt seotud testosterooniga. Naistel on seda loomuldasa vähe - selle taseme tõstmine tõstab nende võitlusindu. Meestel on seda nii palju, nemad võivad hakata liigselt alumise peaga mõtlema ja jätavad ülemise peaga mõtlemise ripakile.
Naistel2. juuli 2014, 14:57
on ühine arusaam, et mehed peavad nende mõtteid oskama lugeda. Kui naine tunneb vajadust seksi järele, arvab ta, et mees, mehed peavad seda ise taipama, ilma, et naine ise pisutki märku annaks. Veel vähem, nad tõrjuvad lähenejat eemale. Sest nii näeb ette looduslik mäng. Isane peab ikka kaua järele jooksma. Kui siis isast pole või ei jookse see piisavalt, on naine turris. Solvumine on tähtsam kõigest. Sport võib tahapoole jääda. Ilmajäämine on sedavõrd solvav, muu on kõik tähtsusetu. See pole ainult naissportlastel nii. See kõigil naistel nii. Ei hakkagi kunagi mees naisest aru saama, ega vastupidi. Muidu poleks elu olemaski.