Venemaa koondise treener Fabio Capello on üks neist, kes keelas oma hoolealustel seksimise ja langes siis MM-lt välja. Foto: KIRILL KUDRYAVTSEV/AFP/Scanpix
MM 2014
2. juuli 2014, 16:57

Kas seksi keelamine tähendab ka MM-i kaotust? (3)

Tänavusel MM-il on kõik meeskonnad, kelle mängjatel keelati seksida, konkurentsist langenud. Tuleb välja, et meeskonnad, kes intiimsuhteid lubavad, saavutavad paremaid tulemusi.

Tänavuse MM-i eel räägiti palju meeskondadest, kes keelasid oma mängijatel seksida, sest kardeti halbu tulemusi. Nüüd on aga leitud, et kõik riigid, kelle koondisele säärane keeld määrati, on turniirilt lahkuma pidanud. Samas püsivad kõik vabama suhtumisega riigid nagu Holland ja Saksamaa kindlalt konkurentsis.

Siiski ei pea olema kõik lubatud, et olla edukas, sest näiteks Prantsusmaal, Brasiilial ja Costa Rical on päris keerulised reeglid intiimelu suhtes, kuid keegi neist pole välja langenud. Samuti on võistlustules veel Argentiina, Belgia ja Kolumbia, kelle seisukoht antud teemal on teadmata.

Hispaania, Venemaa, Bosnia-Hertsegoviina, Tšiili ja Mehhiko – meeskonnad, kelle mängijatele oli seks keelatud, on kõik konkurentsist pudenenud. Siiski pole kõigil seksi lubanutel nii hästi läinud. Inglismaa, kelle mängijatele olid samuti voodirõõmud lubatud, langes konkurentsist juba alagrupis.

Brasiilia koondise treener Luiz Felipe Scolari sõnas, et niikaua kuni akrobaatikat ei tehta on kõik korras: „Mängijad võivad MM-i ajal normaalselt seksida. Tavaliselt on normaalne seks tasakaalukas ja ohutu, aga on teisi, kes teevad seda teatud viisil või akrobaatiliselt. Me seame teatud piirangud ja uurime ka mängijate soove."