Oliver VennoFoto: MATI HIIS
Võrkpall
2. juuli 2014, 21:32

Oliver Venno otsib uut klubi: "Aega on!"

Eesti võrkpallikoondise diagonaalründaja Oliver Venno ei tea veel, kus ta eeloleval hooajal mängima hakkab. Mehe aastane leping Venemaa superliiga klubi Permi Prikamjega sai kevadel otsa.

"Mulle öeldi, et klubi juhid jäid minuga rahule. Nad tahtsid teada, kuidas esmakordne koostöö võõrmängijaga klapib, aga ressursse lepingu pikendamiseks ei jätkunud,“ selgitas Venno volley.ee portaalile.

Rahalistes raskustes olid möödunud hooajal ka nimekad klubid, ukrainlaste Harkovi Lokomotiiv astus kõrvale poliitilistel põhjustel. Permi meeskond jäi oma mängijatele võlgu juba hooja algfaasis.

Venno ei ole veel mõelnud, mis edasi saab. Tema eest mõtleb ja otsib praegu agent. "Aega on,“ võtab ta asja rahulikult. "Ka möödunud aastal sai otsus üsna hilja tehtud.“

Kui Venno tulevik on lahtine, siis kaks Eesti võrkpallurit on uue klubi leidnud Itaaliast - Postimehe teatel hakkavad eelmisel hooajal Tartu Bigbanki Eesti võrkpallimeistriks aidanud diagonaalründaja Renee Teppan ning Saksamaal TV Bühlis pallinud tempomees Andri Aganits uuel hooajal mängima Saapamaa kõrgliigas Altotevere meeskonnas.