Carmelo Anthony Foto: Frank Franklin II/AP/Scanpix
Korvpall
4. juuli 2014, 15:20

Nowitzki sõlmis uue lepingu, Anthony pärast käib suur rebimine

Carmelo Anthony on hetkel NBA-s jututeema number üks, sest mehest on huvitatud nii Los Angeles Lakers kui New York Knicks. Samal ajal on Dirk Novitzki teinud otsuse lõpetada oma karjäär Dallas Mavericksi ridades.

Carmelo Anthony on hetkel vaba mees, keda soovivad värvata kaks suurima rahakotiga meeskonda. Mees kohtus eile Los Angeleses nii Lakersi kui Knicksi esindajatega. New Yorki meeskond on valmis mehe eest välja käima 129 miljonit dollarit viie hooaja peale. Lakers aga tunnistab, et nende parimaks pakkumiseks jääb 97 miljonit nelja hooaja eest. Kui Anthony ühineb Lakersiga, teeniks ta 1,55 miljonit dollarit hooajal vähem kui New Yorki ridades. Anthoney ei andnud kummalegi meeskonnale vastust ja sõnas, et kasutab pikka nädalavahetust asjade üle järele mõelda.

Samal ajal sõlmis Dirk Nowitzki ilmselt oma viimase profilepingu Dallas Mavericksiga. Sakslane mängib Mavericksi ridades veel kolm aastat enne kui pensionile läheb. Lepingus on väidetavalt sees ka mängija võimalus 2016. aasta suvel uuesti turule minna. Nowitzki teenib kolme aastaga 30 miljonit dollarit, millega mees nõustus koduklubi kasuks. Nowitzki lubas juba varasemalt, et on nõus meeskonna aitamise nimel vähem palka saama ja nüüd sõlmis ta lepingu, mis seda kinnitab.