Karim Benzemal tekkis normaalaja viimastel sekunditele võimalus viigistamiseks, kuid Manuel Neuer tõrjus ründaja pealelöögiFoto: PILAR OLIVARES
MM 2014
4. juuli 2014, 22:44

Pettunud prantslased: andsime endast kõik, aga sellest ei piisanud

Prantsusmaa koondis kaotas MMi veerandfinaalis 0:1 Saksamaale ja sellega on turniiri nende jaoks lõppenud. Mõistagi oldi mängu järel löödud.

"Tegime kõik õigesti, kuid edasi ei pääsenud," kirus peatreener Didier Deschamps. "Meil olid oma võimalused, kuid sakslased olid kogenumad ja panid selle lõpuks maksma. Nad lõid värava standardolukorrast, mis on meie nõrk koht."

"Üritasime lõpus iga hinna eest viigistada ning Karim Benzemal tekkiski võimalus, kuid Manuel Neuer Saksamaa väravas tegi tõeliselt head tööd."

"See on valus," nentis nukker Mathieu Valbuena omalt poolt. "Me andime endast kõik, aga sellest ei piisanud. Rünnakul jätsime oma võimalused realiseerimata, sakslastel erilisi võimalusi ei olnudki, kuid ikkagi saatis edu neid."

"Peame selle tulemusega leppima, kuigi see on raske," lisas Yohan Cabaye. "Mõistagi oleme pettunud, kuid samas peame olema ka uhked - meil on noor meeskond ja meil on tulevikku!"