Foto: Mati Hiis
Jalgpall
8. juuli 2014, 21:15

Igor Subbotin: "Võtsime end kokku ja lõime seitse!"

Tallinna Levadia võitis UEFA Meistrite liiga esimese vooru kordusmängus San Marino klubi SP La Fiorita 7:0. Kaks väravat löönud Igor Subbotini sõnul oldi koduväljakul rahulikumad kui nädal tagasi võõrsil napi 1:0 võiduga lõppenud mängus.

"Kui me mängisime San Marinos, oli meil veel rohkem hetki, aga ei saanud sisse. Koduväljakul olime natukene rahulikumad ja lõime ära," võttis Subbotin tänase võidu kokku.

Kaks väravat löönud ründaja oleks võinud Kadriorust koju minna ka kaabutrikiga, kui poleks esimesel poolajal mööda löönud penaltit. "Tahtsin lüüa vasakusse nurka, aga väravavaht seisis seal ja ma mõtlesin ümber. Poleks pidanud plaani muutma," muheles mees kõrge kaarega üle lati löödud palli kohta.

Avapoolaeg lõppes Eesti klubi 2:0 eduseisus ning ülejäänud viis väravat löödi teisel mängupoolel. "Neil oli ka hetki ja me sattusime natukene paanikasse. Vaheajal Marko (Kristal, Levadia peatreener – toim.) ütles, et inimesed tulid ju vaatama kuidas te mängite. Võtsime end kokku ja lõime seitse," rääkis Subbotin.

Järgmises ringis ootab Levadiat ees suure ajalooga Praha Sparta. "Ehk Marko annab meile taktika, millega edu saavutada," loodab Subbotin, kelle arvates on suureks trumbiks, et esimene mäng peetakse võõrsil ning otsustav matš koduväljakul.