Marko Kristal.Foto: STANISLAV MOSHKOV
Jalgpall
8. juuli 2014, 21:33

Kristal Levadia 7:0 köetud saunast: tänane peegeldas tõelist jõudude vahekorda (2)

Täna õhtul Kadriorus Meistrite liiga esimese eelringi korduskohtumises San Marino meistri La Fiorita 7:0 purustanud Tallinna Levadia peatreener Marko Kristal sõnas pärast mängu, et tänane skoor peegeldas võistkondade tegelikku tasemevahet.

"Eks esimeses mängus oli jõudude vahekord tegelikult samasugune, lihtsalt seal meil oli realiseerimisega probleem," vihjas ta möödunud nädalasele vaid 1:0 võõrsilvõidule. "Täna teisel poolajal enam mitte."

Levadia haaras kodumurul kohe ohjad ja Aleksandr Kulinitši 6. minuti iluvärav võttis Kristali sõnul meeskonnalt pinged maha. "Esimese poolaja lõpus natukene langesime nende tasemele ja tuli sisse väga palju praaki ja lohakust," leidis Kristal ka negatiivset, ent "teisel poolajal parandasime [oma mängu] ja patt oleks 7:0 võidu järel nuriseda."

Levadia Meistrite liiga seiklus jätkub tuleval nädalal Tšehhi pealinnas Prahas, kus vastaseks kohalik meisterklubi Sparta. "Kõigepealt valmistume liigamänguks Narvaga ja siis vaatame, mis selle Sparta Prahaga teha annab. Informatsioon on meil olemas, eks me midagi välja mõtleme," lausus Kristal, kes enda sõnutsi alustab tšehhide mängu uurimist juba täna õhtul.

Olgugi et Sparta näol on tegemist oluliselt suurema kaliibiriga klubiga kui La Fiorita, on Eesti meisterklubi loots positiivselt meelestatud. "Iga kord on võimalus võita, kui lähed väljakule. Mäng hakkab 0:0 ja ei ole Sparta Prahale see võit midagi kindlustatud."