Saksamaa peatreener Joachim Löw ja Brasiilia kolleeg Luiz Felipe Scolari käepigistus pärast uskumatut poolfinaali.Foto: ODD ANDERSEN
MM 2014
9. juuli 2014, 01:40

Brasiilia peatreener: kes vastutab? Mina vastutan! (3)

Brasiilia jalgpallikoondise peatreener Luiz Felipe Scolari võttis vastutuse MMi poolfinaalis Saksamaa käest saadud 1:7 kaotuse eest täielikult enda kanda.

"Kes vastutab sellise tulemuse eest? Mina vastutan. Süü selle katastroofilise tulemuse eest võib kõigi meeskonna liikmete vahel laiali jagada, aga isik, kes otsustas koosseisu ja taktika üle – see olin mina. See oli minu valik.

Üritasime mängida nii hästi, kui suudame, aga meie vastas oli suurepärane Saksamaa meeskond. Me ei suutnud kaotusseisu jäämisele õigelmoel reageerida. Isegi sakslased ei oska teile täpselt öelda, kuidas see võimalik oli, aga kõige eelduseks olid nende oskused ja seda tuleb austada.

Minu sõnum Brasiilia inimestele on: palun andke meile tänane esitus andeks. Mul on väga kahju, et me ei suutnud jõuda finaali. Anname endast parima, et võita pronksikohtumine. Turniir pole veel läbi. Meil on, mille nimel mängida," rääkis Scolari pressikonverentsil.