Saksamaa peatreener Joachim Löw.Foto: FABRICE COFFRINI
MM 2014
9. juuli 2014, 02:13

Saksamaa peatreener Löw keeldus triumfi järel Brasiilia tunnetel trampimast (15)

Saksamaa jalgpallikoondise peatreener Joachim Löw keeldus pärast MMi poolfinaalis Brasiilia üle saavutatud 7:1 võitu vastase tunnetel trampimast.

"Me kaotasime 2006. aastal kodumaal peetud MMi poolfinaalis Itaaliale. Me teame, mida nende jalgpallurid, peatreener Luiz Felipe Scolari ja fännid tunnevad. Peame jääma tagasihoidlikuks ja alandlikuks ning keskenduma oma järgmisele ülesandele.

Aga muidugi on emotsioonid vägevad. Me võitsime ja jõudsime MM-finaali! Suutsime lämmatada brasiillaste kire. Arvasime kohtumise eel, et kui mängime oma võimete piiril, siis võidame. Aga sellist tulemust ei osanud muidugi keegi oodata. Realiseerisime oma väravavõimalused kindlalt ning Brasiilia kangestus pinge tõttu, mida iga järgnev värav neis tekitas.

Finaalile otsa vaadates, siis kindlasti ootab meid raske kohtumine, sest nii Argentiina kui ka Holland on väga head meeskonnad," rääkis pärast toda 2006. aasta MMi koondise juhendamise üle võtnud Löw, kelle juhtimisel on Saksamaa igal suurturniiril jõudnud vähemalt poolfinaali (2008 EM-hõbe, 2010 MM-pronks, 2012 EM-poolfinaal, 2014 MM-finaal).