Lukas on Brasiilias juba kolmandat päeva ning on seni tutvunud kohalike vaatamisväärsustega, veetnud aega koos teiste noorte staarisaatjatega kõikjalt maailmast ning pidanud maha isegi ühe sõbraliku rannajalgpallikohtumise oma uute rahvusvaheliste sõpradega.Foto: Erakogu
MM 2014
9. juuli 2014, 10:41

FOTOD: 6aastane Muraste poiss Lukas loodab, et saab täna platsile saata Robbeni või Messi

Jalgpalli MM-finaalturniiri tänasse poolfinaali Argentiina – Holland eel sammub Sao Paulo staadioni murule ka pesuehtne eestlane – üheks vutistaaride saatjaks on 6aastane Lukas Elo.

Lukas on Brasiilias juba kolmandat päeva ning on seni tutvunud kohalike vaatamisväärsustega, veetnud aega koos teiste noorte staarisaatjatega kõikjalt maailmast ning pidanud maha isegi ühe sõbraliku rannajalgpallikohtumise oma uute rahvusvaheliste sõpradega.

Lukas ei tea veel, kelle käe kõrval ta homme staadionile jalutab. "Kui Lukas saadaks platsile Messit või Robbenit, oleks see muidugi jackpot. Pöialt hoiame me aga ennekõike eurooplastele," tunnistas Lukast Brasiilias saatev isa, Armas Elo.

Muraste poiss Lukas on üks mängijate saatjatest, sest võitis McDonald'si kampaania "Saada staar staadionile!" Sama kampaania raames avanes analoogne võimalus veel 1407 lapsel maailma eri otstest.