Rolling Stonesi solist Mick Jagger.Foto: ANDERS WIKLUND / TT
MM 2014
9. juuli 2014, 11:03

Brasiillased leidsid patuoina – 1:7 kaotuses on süüdi Mick Jagger! (8)

Ebausk on Brasiilias kõrges hinnas ning selle abil on leitud ka patuoinas, kes on peamine süüdlane, et eilses MMi poolfinaalis Saksamaa käest 1:7 kolakas saadi.

Süüdi pole kehva taktikalise plaani koostanud peatreener Luiz Felipe Scolari, keskkaitses meeskonna organiseerimata jätnud David Luiz, veerandfinaalis tarbetu kollase kaardi noppinud ja mängukeelu all olnud Thiago Silva või Brasiilia jalgpalli kehv noortesüsteem, vaid ansambli Rolling Stones solist Mick Jagger.

Nimelt jälgis Jagger eilset kohtumist Belo Horizoonte staadionil kohapeal koos oma brasiillasest pojaga ehk toetas Brasiilia koondist. See, et Jagger mõnda meeskonda toetab, toob aga kaasa väga palju halba õnne, tuvastasid brasiillased ja leiavad nüüd, et rokitaat ongi kõiges süüdi!

Hiljuti Roomas peetud kontserdil teatas Jagger, et Itaalia alistab Uruguai ja jõuab 1/8-finaali. Läks vastupidi. Maikuus kinnitas ta portugallastele, et nende meeskond tuleb maailmameistriks. Ei jõutud 1/8-finaaligi. Paari nädala eest hoidis Jagger pöialt Inglismaale, kes aga kaotas Uruguaile ja langes MMilt välja.

Eilse kohtumise eel üritasid Brasiilia fännid küll needust murda kandes plakateid, kus kujutati Jaggerit, kelle suhu oli pandud jutumull "Saksamaa võidab probleemideta!", ent kasu sellest polnud. Jagger oli staadionil Brasiiliat toetamas ja sellest piisas – brassid said 1:7 kolaka.