MM 2014

Brasiilia vahetas 1:7 kaotusega 64 aastat vana rahvusliku katastroofi välja uue ja hullema vastu! (7)

LISA KOMMENTAAR

cccp11. juuli 2014, 03:16
Korruptsioon on selle nimi. Mingud ekspedid otsustavad, kes millises meeskonnas mängib! Nagu vene hokis!
ns10. juuli 2014, 13:51
Brasiilia kaotus ja valu on mõistagi suur, kuid arvan, et koguvad ennast, parandavad edaspidi oma mängu ja elu läheb edasi. Valus raputus oli aga vajalik.
Kuid tähele tuleb panna ka muid asjaolusid ja laiemalt kui ainult jalgpalliga seonduv.
Halvem on see, et maaslamajat lüüakse ja mõnitatakse varsti juba nädal aega järjest vahetpidamatult. Paratamatult tekib küsimus, mis on sellise raevu põhjus, mis ei ole ju omane kainelt mõtlevale eurooplasele. Saan aru eestlaste võidurõõmust kui nende lemmikmeeskond Saksamaa suurelt võitis, kuid ei saa aru sellest raevust ja mõnitamisest, mis sellele järgnes. Ma ei ole Saksamaa meeskonna poolehoidja, kuid see kui sümpaatselt käitus Saksamaa treener ja kogu meeskond hävitatud Brasiilia suhtes pärast mängu on suurtele sportlastele omane ja lugupidamist vääriv.
Kuid halvustav hoiak paistab välja mitte ainult Brasiilia koondise ja tema mängu suhtes, vaid laiemalt Kogu Ladina- Ameerika rahva ja kultuuri kohta. Kui see nii on, siis on tegemist millega? Pange ise sellele nimi.
Võhik10. juuli 2014, 12:48
Minu arvates oleks katastroof ja pisaraid väärt asi olnud, kui Brasiilia oleks kaotanud mängu lõpus penaltitega või niisama punktiga pähe saanud. See oli ju lihtsalt kindel kaotus?
brasiiliale paras10. juuli 2014, 12:39
nad jõudsid isegi teenimatult kaugele sel turniiril.
ei ole nende mängus seda kvaliteeti,mis lubaks tõeliselt heade meeskondade vastu saada.
purjetaja 10. juuli 2014, 12:39
Jalgpall ongi ju mõeldud hallile massile ja idikatele,normaalsed inimesed mängivad malet või kabet.
Paras neile ameerikadibladele10. juuli 2014, 11:03
Mis sest et lõuna ameeriklased aga ikkagi diblad
Ajalugu10. juuli 2014, 10:05
1. Aastal 2004 nüpeldas Portugal sama tulemusega Venemaad Lissabonis valikmängudes . 2. Võrrelda kaotust jalgpallis Hiroshima tuumapommiga on väga alatu hukkunud inimeste ja nende lähedaste suhtes .