Mats HummelsFoto: GABRIEL BOUYS/AFP/Scanpix
MM 2014
10. juuli 2014, 12:52

Saksamaa koondislane: Me leppisime kokku, et Brasiiliat ei häbista (14)

Saksamaa koondise kaitsja Mats Hummels avalikustas, mida räägiti ajaloolise mängu poolajal riietusruumis. Saksamaa võitis Brasiiliat ajaloolise tulemusega 7:1.

Peale esimest poolaega juhtis Saksamaa meeskond 5:0, kuid ometi suutis meeskond üles näidata spordimehelikust. Riietusruumis jõuti otsusele, et vastaseid ei tohi alandada. „Vastast tuleb austada ja oli väga tähtis, et me seda tegime ja ei üritanud veel maagiat näidata. Tähtis oli mängida oma mängu 90 minutit," sõnas Hummels.

Hummels sõnas, et meeskond sai aru, et vastased on liimist lahti, kui Miroslav Klose mängu teise värava lõi ja meeskonna 2:0 ette viis. „Peale teist väravat sattusid nad segadusse. Nad ei tegutsenud organiseeritult ja tänu sellele me ei jätnud ühtiki võimalust kasutamata kuni juhtisime 5:0. Seda ei juhtu tihti ja seda tuleb lihtsalt nautida, „ lisas sakslane.

Nüüd ootab Saksamaad ees suur finaal Argentiina vastu ja meeskond teab seda: „Me peame oma jalad ma peal hoidma aga see pole meie jaoks probleem. Me teame, et pühapäevane mäng saab raske olema." Hummels leidis, et ulmeline võit Brasiilia vastu aga ei pruugi mitte midagi tähendada: „Me teame, et me oleme üks parimaid meeskondi turniiril aga ka meie vajame veidi õnne ja meil oli hea päev. Me peame juhtunut nautima aga kui me finaali kaotame, ei oma ka poolfinaal mingit tähtsust."