Foto: AP / Scanpix
Maailm
11. juuli 2014, 11:42

ÕNNELIK ÕNNETUS: kuutõbine noormees hüppas rõdult alla, kuid pääses vaid mõne kriimustusega (4)

Šotlane Jack Fairburn räägib, kuidas pääses eluga õnnetusest, mis oleks võinud võtta talt elu - 19-aastane noormees kõndis unes ning kukkus kolmanda korruse rõdult alla, kuid pääses õnnekombel vaid mõne sinikaga.

Jack viibis koos sõbraga Mallorca saarel puhkusel. Esimene asi, mida Jack peale öösel peolt koju tulemist mäletab, on ärkamine haiglas, vahendab väljaanne Daily Mirror. Jack seletab: "Mu sõber ja mina jätsime ööseks rõduukse lahti, et toas rohkem õhku oleks. Ainus loogiline seletus on, et ma kõndisin unes rõdule ja kukkusin sellelt alla."

19-aastasele noormehele tundub, et ta on just kui õnnetähe all sündinud: "Ma ei suuda uskuda, kuidas mul vedas. Pääsesin vaid nelja peaõmblusega ja paari haavaga jalgadel."

Kuigi sündmust pealt näinud inimestele tundus, et Jack püüab unes kõndides ronida ühelt rõdult teisele, lükkab Jack need arvamused ümber: "Ma ei teeks kunagi midagi nii ohtlikku. Ma pole rumal."

Samuti arvasid mõned sündmuse tunnistajad, et Jack proovis rõdult hotelli basseini sukelduda, kuid bassein ei asu Jacki numbritoa rõdu läheduses.

Seda, et noormees unes kõnnib või räägib, on ennegi juhtunud: "Olen ennegi unes kõndinud, aga mitte nii tihti, et oleks põhjust magama minnes rõduust sulgeda."

Puhkust kavatseb noormees edasi nautida, kuid seda juba paar korrust allpool: "Kolisime esimese korruse hotellituppa. Rohkem ma rõduust lahti ei jäta."