Pisarais Neymar pressikonverentsilFoto: Reuters/Scanpix
MM 2014
11. juuli 2014, 10:49

Pisarais Neymar oma vigastusest: "Jumal õnnistas mind!"

Kolumblane Camilo Zuniga hüppas MMi veerandfinaalis Brasiilia ründajale Neymarile põlvega selga, mõrastas ta selgroo ning lõpetas superstaari koduse turniiri. Ometi ei ole Neymar vastase peale marus: "Ma ei vihka teda. Ma ei pea vimma. Ma ei tunne ta vastu midagi."

Pärast viga ütles Neymar meeskonnakaaslastele, et ei tunne oma jalgu, ent õnneks oli tegu vaid šokireaktsiooniga. Ründaja pääses napilt halvatusest. "Jumal õnnistas mind. Kui see oleks olnud veel kaks sentimeetrit kõrval, võinuks ma täna olla ratastoolis," vahendab ta pressikonverentsil öeldut Eurosport.

Brasiillane ütles, et ei mõista Zuniga käitumist: „Ma ei ütle, et ta tuli mind vigastama. Ma ei tea, mis ta peas toimus, ent igaüks, kes mõistab jalgpalli, nägi, et see ei olnud normaalne võitlus. Kui sa tahad kellegi vastu viga teha, et mäng seisma panna või vasturünnakut peatada, siis sa lööd vastu jalgu, lükkad või tirid."

Neymar lisas: "Paljud väidavad, et ma olen sukelduja, aga see ei huvita mind. Ma saan ennast kaitsta kui ma näen, mis minu ümber toimub. Aga ma ei saa end kaitsta selja tagant tulnu eest. Sel hetkel peaks mind turvama reeglid."

Kui Neymari turniir lõppes veerandfinaalis, siis Brasiilia oma sai sama hästi kui läbi poolfinaali esimese pooltunniga, kui jäädi Saksamaa vastu 0:5 kaotusseisu. Mäng lõppes uskumatu 1:7 skooriga ning võõrustajaid ootab homme ees pronksikohtumine Hollandiga.