MM 2014

Argentiina peatreener: õnnitlen oma mängijaid ja õnnitlen Saksamaad! (5)

LISA KOMMENTAAR

sürreal14. juuli 2014, 20:25
Argentiina vääris finaali kohta, kuid vahva neid küll vaadata ei olnud. Tegemist oli väga ratsionaalset ja koledat jalgpalli mängiva meeskonnaga a la Kreeka. Kreeka puhul võib aru saada, nende mängijate valik vastab mängustiilile, kuid Argentiina potensiaalset ründejõudu arvestades oodanuks midagi
ilusamat .
osaliselt nõus14. juuli 2014, 12:59
värava alt paar korda mitte sisse lüüa on küll natuke häbiväärne...
erke14. juuli 2014, 08:48
Argentina mängis väärikalt. Kas just Holland olnuks parim, raske öelda, sest pall on ümmargune. Kuid praeguse seisuga esimene kolmik kindlalt maailma parimad.
väga sümpaatne ...14. juuli 2014, 08:46
... koondis Argentiinal sellel MM- l. Targalt mängitud mängud ja vääriline vastupanu ka finaalis Saksamaale. Seda kaotust ei ole küll põühjust neil häbeneda.
Nõus osalt!14. juuli 2014, 03:33
Minu arust tõesti Saksmaa vääris seda võitu kõvasti rohkem kui Argentiina, kes mängis koguaeg napi võidu peale ja juba Holland oli minu meelest tugevam, aga no penaltitega võib isegi Eesti Hollandi ära kobistada(muidugi vähe usutav). Etv kommenteerijad tundusid tõesti Argentiina poolt olevat, aga no õnneks võitis Saksamaa ikkagi, nemad väärisid seda tiitlit tõesti kõige rohkem. Minule jättis 2010 aasta MM juba Argentiina koha pealt kehva mulje, imestasin, et nad niigi kaugele jõudsid. Samas siiski peab neid natuke kiitma ka, et nad nii kaugele jõudsid. Ja ega Messi üksinda ei tee midagi, kuid siiski mängis esimese poolaja hästi, peale seda ei saanudki aru, et kas jooksis ennast juba läbi ära?