Oscar Pistorius ei oska end vaos hoida. Foto: Alon Skuy
Kergejõustik
15. juuli 2014, 17:30

Mees, kus su ajud on? Pistorius läks ööklubis kähmlema (5)

Modellist kallima Reeva Steenkampi tapmises kahtlustatavana kohtu alla antud Lõuna-Aafrika Vabariigi paraolümpiasportlane Oscar Pistorius sattus Johannesburgi ööklubis kaklusse, vahendas Johannesburg Star. 

Pistorius käis laupäeval trendikas Johannesburgi ööklubis, kui tema juurde tuli ootamatult mees nimega Jared Mortimer, kes hakkas sportlase sõnul teda süüdistama ning muutus agressiivseks. Mortimeri versiooni järgi oli Pistorius aga purjus, süüdistas tema sõpru ning president Jakob Zuma peret. Käiku läksid ka rusikad. 

"Oscar ütles mulle, et sina oledki see kurikuulus Jared Mortimer. Ta hakkas kohe rääkima oma sõpradest, kes olevat talle noa selga löönud. Ta mainis ka minu sõpra Darren Frescot," rääkis Mortimer, kes oligi jalutu jooksjaga varem tutvunud just vana sõbra kaudu. 

''Ta oli veidi purjus. Jõime tekiilat ja mäletan, et panin oma joogi maha, mõeldes, et ma ei saa juua, kui kellestki mu sõbrast nii räägitakse. Siis läkski tüliks," meenutas ta löömaõhtut. 

Parasportane lõi talle ribidesse, mispeale Mortimer andis obaduse vastu, Pistorius kukkus ning klubi turvatöötajad talutasid ta välja. 

Oma tüdruksõbra mõrvas kahtlustatava Pistoriuse kohus algas juba 30. märtsil, viimane kokkuvõttev istung toimub 7. augustil. Süüdimõistmisel võib teda oodata isegi eluaegne vanglakaristus.