Kevadel tõmbas Zinedine Zidane Torino Juventuse vormi selga heategevusliku vutimatši tarbeks. Kas nüüd saab temast endise koduklubi peatreener?Foto: MARCO BERTORELLO
Jalgpall
16. juuli 2014, 12:19

Kas Zinedine Zidane'ist saab Torino Juventuse peatreener?

Kolm aastat järjest Torino Juventuse Itaalia meistritiitlini juhtinud Antonio Conte teatas, et paneb ameti maha. Üks tema võimalikke järglasi on klubi endine mängija, mullu Madrid Reali abitreenerina töötanud Zinedine Zidane.

Kui aasta eest eeldati, et Zidane asub oma esimese koduklubi Bordeaux Girondins'i juhendajaks, siis mõnevõrra üllatuslikult otsustas prantslane töö kasuks Realis, kus ta oli peatreener Carlo Ancelotti abiline ning juhendas esiliigas mänginud järelkasvumeeskonda Madridi Real Castilla.

Ilmselt peagi Itaalia koondise peatreeneriks nimetatava Conte tagasiastumise järel on aga Zidane üks kolmest peamisest kandidaadist Juventuse juhendaja ametikohale. Ülejäänud kaks nime, kellega Itaalia meedia peamiselt spekuleerib, on endine AC Milani peatreener Massimiliano Allegro ning tunamullu Manchester City't ja mullu Galatasaray'd juhendanud Roberto Mancini.