Joosep Toome.Foto: Mari Luud
Korvpall
18. juuli 2014, 10:00

Joosep Toome jääb Tartu Rocki (3)

Eile Eesti korvpallikoondise treeningutega liitunud keskmängija Joosep Toome jätkab senise koduklubi Tartu Ülikool/Rocki ridades.

"Mul on Tartuga enam-vähem asjad kokku lepitud, päris lepingut veel allkirjastanud pole," kinnitas ta enne eilset esimest harjutuskorda.

Et Toome on viimastel suvedel keskendunud põlvede ravimisele, siis oli tema koondisessetulek mõningane üllatus. Samas pole kindel, kas ta mõnest võistlusmängust osa võtab või terve treeningprotsessi kaasa teeb. "Millalgi tuleb ettevalmistusega alustada ja miks mitte siin. Kui põlved vastu peavad, teen kaasa ja kui ei pea, siis teen oma individuaalprogrammi edasi."

Lootust igatahes on. "Tunne on küll eelmiste suvedega võrreldes parem. Tartus olen kahe hooaja jooksul saanud jalgadele ravi mõttes teha õigemaid meditsiinilisi ja füsioterapeutilisi asju," sõnas Toome.

Koondisega asus harjutama ka raudvara Janar Talts, kellel klubi suhtes veel selgust pole. "Ühendust pole minuga eriti võetud. Kui oleks mingi hea variant tekkinud, oleks juba leping tehtud. Kui mulle tuleb (välismaalt) sobiv pakkumine, läheks hea meelega. Eestis on olukord raskemaks läinud, peab ikkagi ringi vaatama," viitas Talts stipendiumisüsteemi kadumisele ja lisas, et on eelmise hooaja tööandja Rocki suhtes ooterežiimil.