Kergejõustik

Kanter: enne viimast katset lootsin, et panen kõik kotti! (8)

LISA KOMMENTAAR

Kallid kritiseerijad19. juuli 2014, 18:59
minge õige ise ringi ja heitke kohe 165, no kes teid keelab.Meil ju DEMOKRAATIA ja VABADUS suust loba välja ajada. Jätke sportlase piitsutamine ja aidake igati kaasa. No ja kui enam ei jaksagi, mis siis...kes su varbale astus
tiia19. juuli 2014, 16:42
Selge see ,et Kanterilt pikka aega ainult esikohti loota on väär. Mees on oma töö teinud. Andnud palju rõõmu ja spordielamusi eesti rahvale ja toonud kuulsust meie kodumaale. Aeg teeb aga oma tööd, tugevad noored mehed tulevad ka võistlema. Muidugi lootus sureb viimasena. Me usume ja loodame Kanterisse.
Mokkerson 19. juuli 2014, 11:33
oh seda eesti sportlaste kurba elu.
Seda et "treeningute põhjal ootasin seda-teist-ja-kolmandat" kuulsime juba Sotshi taliolümpia päevil. Kõigil viimastele kohtadele jäänud suusatajatel kahevõisteljatel oli selline jutt et TREENINGUL sain pihta ja oli jube kõva tunne, aga näe võistlus läks nihu.
KÜSIN!19. juuli 2014, 10:07
Miks kustutatakse kommentaare, mis ometi selget tõtt räägivad? Kellel on nii valus tõtt kuulda? Iseasi, kui roppusi kirjutatakse, siis on õige kommentaar kustutada.
Kui ma kirjutan, et Kanteril pole enam jõudu, et isegi 65 meetrit kätte saada - on see siis vale? Või on seda nii valus kunagise Kanteri fänni käest kuulda? Või võtavad sellised kommentaarid Kanterilt veel sellegi viimase jõu ära?
Kas minul kui spordilembesel inimesel polegi enam sõnaõigust? Kas see ongi sõnavabadus, millest nii palju räägitud on?
leo.19. juuli 2014, 12:45
Kus on see sõnavabadus? Vikerraadios lõpetati ammu "Rahvateenrite" kommenteerimine!? Täna on juba Kukuraadios kah "Keskpäevatunni" kommenteerimine lõpetatud? Eks peabki, kui seal on "kommenteerijad" Samost või Kross
minul20. juuli 2014, 01:19
...tekkib aga küsimus, et mis on meie sportlastega lahti....10 aastat pidevat treeningut...aga ei saa TEHNIKAT paika??? Peas mingi viga või? Mitukümmend aastat läheks siis, et tehnika LÕPUKS selgeks saaks??? Treeningu metoodika ilmselt vale. Võrdselt lihastele peaks ka aju arendama...mida meil aga ei tehta ilmselt!
19. juuli 2014, 09:43
MA POLE KAH SINU 3 KOHAGA RAHUL. MINE PINSSILE.