Drogba rasked valikud: kas vana armastus Chelsea või hoopis uus väljakutse Machester City?Foto: EDDIE KEOGH
Jalgpall
22. juuli 2014, 14:47

Manchester City võib Drogba Chelsea nina eest endale krahmata

Londoni Chelsea on tõsiselt huvitatud klubi legendi Didider Drogba tagasi meeskonda toomisest, kuid nende plaanid võib uppi lüüa valitsev Inglismaa meister Manchester City.

Väidetavalt on Chelsea nõus pakkuma 36-aastasele ründajale aastast lepingut võimalusega seejärel asuda klubi treeneripingile Jose Mourinho abiliseks. Kuid ilusad plaanid võib ära rikkuda City, kes kaotas hiljuti jalaluumurru tõttu ründaja Alvaro Negredo - Inglismaa meistermeeskond vajaks nüüd kiiremas korras kogenud ja end Inglismaal tõestanud väravakütti ning Drogba ongi Daily Mirrori andmetel saamas City sihtmärgiks.

Drogba kandis Chelsea särki aastatel 2004-2012 ning lõi Siniste kasuks 226 liigamängus 100 väravat. 2012.a Meistrite liiga finaalis viis just tema tabamus kohtumise Müncheni Bayerniga lisaajale ja just elevandiluuranniklane oli ka see mees, kes lõi hiljem sisse otsustava penalti ning tõi võidukarika Chelseale.

Vahepealsetel aastatel on ta esindanud Hiina klubi Shanghai Shenhuad ja Türgi hiidu Istanbuli Galatasarayd, hetkel on ründeäss vabaagendi staatuses.