Vladimir PutinFoto: AFP / Scanpix
Maailm
25. juuli 2014, 10:30

Vladimir Putini tütar on oma Hollandi kodust põgenenud! (189)

Venemaa liidri Vladimir Putini tütart Mariat pole lennukatastroofist saati oma Hollandi kodus nähtud. Arvatakse, et Maria ja ta peigmees Jorrit Faasen, kes elavad Voorschoteni jõe äärses luksuskorteris, on nüüd oma häärberist põgenenud.

Paari põgenemise põhjus on ilmselt hollandlaste kasvav rahutus Venemaa ja venelaste suhtes seoses Ukrainas alla tulistatud lennukiga, vahendab Daily Mirror.

Üks Maria naabritest rääkis: "Me pole teda siin näinud sellest ajast saati, kui lennuk alla tulistati."

Kui hollandlaste seas hakkas levima uudis, et 29-aastane Maria elab vaid 20 miili kaugusel Amsterdami lennujaamast, hakkasid vihased protestijad tal akna taga käima.

Hollandlased nõudsid, et Maria nende maalt lahkuks. Ka Twitterisse hakkasid laekuma väga mürgised kommentaarid: "On aeg, et sa lahkuks, mõrd", kommenteerib üks Twitteri kasutaja.

Teine twitterlane postitas aga sellise märkme: "Väga mugav, et Maria Putina elab Haagi kohtule nii lähedal. Tal pole vaja kaugele minna, et oma isa kohtuprotsessi näha."

Maria kolis oma korterisse eelmisel aastal ning alguses ei teadnud keegi, kui mõjuvõimsa isiku tütar ta on. Kui see välja tuli, olid mõned maja elanikud üsna häiritud. "Loomulikult pole ta oma isa tegude eest vastutav, aga me ei taha oma maja rahulikku piirkonda demonstratsioone," ütles Maria naaber.