Foto: basket.ee
Korvpall
26. juuli 2014, 11:10

Täna on võistlusväljakul koguni neli Eesti korvpallikoondist

Täna saab kaasa elada koguni neljale eri vanuse Eesti rahvuskoondisele. Meeste rahvuskoondis ja U16 poiste koondis mängivad sõpruskohtumisi, U18 noormehed ja U18 neiud on väljakul oma vanuseklassi Euroopa meistrivõistluste B-divisjoni finaalturniiridel. 

Esimesena tulevad Bulgaarias väljakule U18 noormehed, kes algusega kell 16.00 mängivad Saksamaaga. Eesti poistel on alagrupiturniiril kirjas 1 võit ja 1 kaotus, Saksamaal võidud Iisraeli ja Islandi üle, vahendab basket.ee

Tund aega hiljem tulevad Viljandi spordihoones väljakule Eesti ja Rootsi U16 poiste koondised. Eile mängisid samad meeskonnad Kilingi-Nõmmel, ning siis 5-punktilise võidu 59:54 Rootsi koondis. 

Algusega kell 18.00 on Rumeenias U18 neidude Euroopa meistrivõistluste B-divisjoni finaalturniiri poolfinaalis vastamisi Eesti ja Iisraeli koondised. Võit tähendaks Eestile finaalipääsu ning samuti kohta A-divisjoni järgmiseks aastaks. Kaotuse korral ootab homme ees pronksimäng ning võidu korral samuti kindlustada koht kõrgemas seltskonnas. 

Kõige viimasena astub väljakule Eesti meeste rahvuskoondis. Algusega kell 20.00 võõrustatakse Viljandi spordihoones Taani koondist.