Eesti kaotas Serbiale
Käsipall
27. juuli 2014, 19:02

Käsipallijuuniorid kaotasid viimases alagrupimängus Serbiale

Eesti kuni 20-aastaste noormeeste käsipallikoondis kaotas Austrias toimuva EM-finaalturniiril viimases alagrupivooru Serbiale 20:36 (8:15) ja jäi turniiri avafaasis võiduta.

"Kui enne mängu sai toonitatud, et tuleb Serbia rünnaku puhul parem suund kinni saada, siis kohe mängu alguses jäime sellega hätta. Tundus kohati, et kaasamõtlemisega tekkis probleeme," kurjustas koondise peatreener Rein Suvi pärast mängu.

"Teise laine kiirrünnakutega tegid serblased meile samuti palju pahandust. Suudame küll tagasi joosta, aga jätame mehed markeerimata. Vahegrupifaasis ei lähe meil sugugi lihtsamaks, sest ühegi võimaliku vastase tase ei jää Serbiale alla," nentis Suvi.

Mängija Karl Roosna märkis omalt poolt: "Jõust jäi puudu. Nad olid siiski suuremad ja osavamad. Kohe mängu alguses ei suutnud me nendega sammu pidada. Oli küll perioode, kus suutsime ka nende tuju veidi ära võtta, aga eks neid perioode tuleb igas mängus ja iga vastasega."

Eesti resultatiivsemad olid Raiko Rudissaar ja Roosna 5 väravaga, Robert Lõpp lisas 3 tabamust.

Eesti jätkab turniiri teisipäeval, kui alustatakse võistlemist kohtadele 9.-16. Eesti kuulub 3. vahegruppi koos A-alagrupi 3. ja 4. ning B-grupi 3. koha meeskonnaga. Alagrupiturniiri omavahelised mängud võetakse vahegrupiturniirile kaasa. Vahegruppide koosseisud saavad selgeks täna õhtul.