Ott Tänak ja Karl KruudaFoto: ALDO LUUD
Spordiblogi
28. juuli 2014, 14:00

Nädala ennustus | Kui suur on võimalus, et eestlased naasevad Soome rallilt klassivõiduga? (1)

Õhtulehe sporditoimetus võtab igal esmaspäeval kokku möödunud seitse päeva (Eesti) spordis jagades välja nädala plussi ja miinuse. Lisaks vaatame alanud nädalale otsa mõne ennustuse läbi. Meie 28. juuli valik:

LÄINUD NÄDALA PLUSS
Eesti epeevehklejad esinesid Venemaal toimunud maailmameistrivõistlustel kiiduväärselt, hoides varasemalt ülikõrgele tõstetud latti väärikalt. Kui individuaalselt tõi pronksmedali Erika Kirpu, siis naiskondlikult jõudsid Kirpu, Julia Beljajeva, Irina Embrich ja Kristina Kuusk kullamatšini, kus tuli tunnistada venelannade paremust. Aga hõbe oli igatahes väärt saak!

LÄINUD NÄDALA MIINUS
Jalgpalliklubi Nõmme Kalju väljakukkumine Euroopa liiga teises ringis oli siiski väike pettumus. Selge, et vastane oli tugev, samas viis koduväljakul saavutatud 1:0 võit lootused kõrgele. Võõrsil oma väravasse lastud kolm väravat saanuks parema tegutsemisega ära hoida.
Arno Saar

ALANUD NÄDALA ENNUSTUS
70 % on tõenäosus, et eestlased tulevad Soome rallilt tagasi vähemalt ühe klassivõiduga. WRC2 arvestuses on võistlustules Ott Tänak ja Karl Kruuda, kellest esimene on viimasel kahel rallil saanud kätte kiire stabiilsuse ning kui ta rajal püsib, võib teda ähvardada vaid tiimikaaslane Jari Ketomaa. Lisaks on Sander Pärn noorsõitjate arvestuses MM-liider ning sõidab sama hästi kui koduradadel.