Shannon Briggs ja Vladimir KlitškoFoto: Reuters/Scanpix
Spordivaria
2. august 2014, 14:21

HULLUMEELNE VIDEO: Ameerika poksija jätkab Klitško ahistamist, sõi restoranis ukrainlase toitu (5)

Raskekaalupoksija Shannon Briggs tahab hirmsasti ringis Vladimir Klitškoga kohtuda ning mees on eesmärgi saavutamiseks valinud huvitava taktika: käi vastasele nii kaua närvidele, kui ta sulle peksa tahab anda.

Varem on ameeriklane trüginud Klitško ning Alex Leapai matši pressikonverentsile ning hiljuti ronis Briggs ukrainlase trennis kontvõõrana ringi. Et seni pole ta valitsevat maailmameistrit piisavalt närvi suutnud ajada, ilmus poksija ka Beverly Hillsi restorani, kus Klitško lõunastas, haaras mehe taldriku ja asus sealt sööma.

Klitško vastus oli lihtne: ta päris Briggsilt, kas too soovib toidu kõrvale ka juua ning kallas siis veeklaasi mehele pähe. Marru läinud ameeriklane haaras klaasi ja pigistas selle kogemata katki põhjustades endale lõikehaava, kirjutab fightnews.com. Väidetavalt teki ehdale haiget ka Klitško.

Kas tegu on ehtsa vaenuga meeste vahel või lihtsalt efektse reklaamikampaaniaga enne potentsiaalset tulevast matši? Kes seda teab, aga meelelahutust pakuvad need kohtumised küll.