Silver Leppik TÜ/Rocki päevilt.Foto: Aldo Luud
Korvpall
2. august 2014, 19:40

11 aastat TÜ/Rockis mänginud Silver Leppik siirdub Pärnusse!

Täna sai ametlikult selgeks, et Pärnu korvpalliklubi särgi tõmbavad selga uuel hooajal Silver Leppik ning juba eelmisel hooajal suvepealinnas pallinud Janis Vahter, teatas Pärnu korvpalliklubi veebileht.

Klubi peatreeneri Heiko Rannula sõnul oli Leppik tema üks esimesi valikuid: "Esiteks väga kõva töömees, kes on meie suhteliselt noores satsis väga heaks eeskujuks, lisaks sobib ta minu mängujoonisesse, mis saab olema agressiivsest kaitsest lähtuv. Lisaks on tegemist väga hea viskajaga."

Mullu Rakveres mänginud Leppik andis lihtsa vastuse küsimusele, miks ta Pärnu kasuks otsustas: "Pärnu pakkumine oli parem ja polnudki muud mõelda."

Nalja visates sai mainitud, et pärnakate peatreener on üpriski noor (sünd 1983) ning samal aastal on sündinud ka Leppik, kuid viimane kinnitas, et autoriteediga probleeme kindlasti ei tule

"Rannula on peatreener ja tema käske ma kuulan, see on paigas. Pärnu on küll noor meeskond ning eeskujuks pean olema just endast noorematele meestele."
2002/2003 aastal liitus Leppik TÜ/Rocki meeskonnaga, kus mees mängis järgmised 11 hooaega, ning 2013/2014 mängis ta Andres Sõbra käe all Rakveres.