Kas Pärnu JK pääseb teist aastat järjest Meistrite liigasse?Foto: ARNO SAAR
Jalgpall
4. august 2014, 17:46

Pärnu jalgpallinaised üritavad mullust imet korrata

Mullu jalgpalli naiste Meistrite liiga põhiturniirile jõudnud Pärnu JK üritab tänavu vägitegu korrata, kui alustab sel nädalavahetusel eelringimängudega. Esimene kohtumine MTK Hungaria FC (Ungari) vastu peetakse laupäeval.

Lisaks ootab Pärnut ees alagrupis ŽNK Pomurje Beltinci (Sloveenia) ja Ekonomist (Montenegro). Kvalifikatsiooniturniir nelja naiskonna osavõtul toimub Montenegros.

"Tuleb väga kõva turniir, mis tuleb meile väga raske, eriti arvestades seda, kuhu me läheme. Kohalikud garanteerivad meile vähemalt 35 soojakraadi ning lisaks oleme erinevate ümberistumistega ka kaua teel, mis võtab energiat,“ ütles naiskonna peatreener Jüri Saar.

"Vastased on tugevad. Eelmisel aastal sai Ungari meister alagrupist edasi, sloveenidel on mitu välismaalast ning nad said läinud aastal alagrupis kaks võitu, kuid jäid napilt välja. Kohalikud said eelmisel aastal kaks viiki, mis pole üldsegi paha tulemus. Kõik on kiired ja tehnilised vastased ning meie jaoks just mitte kõige sobivamad. Neile kõigile on üsna harjumuspärane kliima ning seetõttu on neil ka eelis. Eelmisel aastal olime Soomes, kus oli meile sobiv kliima (Pärnu pääses Meistrite liiga põhiturniirile, kogudes 7 punkti – toim). Tuleb raske turniir, aga läheme sinna positiivsete mõtetega,“ lisas Saar.

Meistrite liigasse (32 parema hulka) pääsevad iga alagrupi parim ning kaks parimat teise koha omanikku (kokku kaheksa gruppi).