Tallinna Flora peatreener Norbert Hurt (paremalt kolmas) jagab joogipausi ajal oma mängijatele juhtnööre.Foto: Teet Malsroos
Jalgpall
4. august 2014, 21:49

Hurt: me ei pea viigi pärast muretsema

Tallinna Flora peatreener Norbert Hurt ei olnud hooaja kolmanda Levadiaga tehtud viigiga rahul, ent sõnas, et Flora ei pea tabeliseisu arvestades üleliia viigi pärast muretsema.

"Me tahame alati võita - alla selle me ei ole ka rahul," lausus Hurt. "See tähendab seda, et kuni me ei võida, teeme tööd kuni suudame võita. Selge on see, et viik on praeguses seisus meile okei," viitas ta Flora jaoks soodsale tabeliseisule.

Levadia asus kohtumist teise poolaja 25. sekundil Vladislav Ivanovi väravast juhtima. Hurt tõi põhjuseks kaitsete vale kohavaliku. "Rähni ja Junolaineni koostöö oli see, mis tekitas selle olukorra. Seal tuleb hoida külma pead, kuid mängijad tegid valed otsused. Suure pildis neid asju juhtub," ei olnud Hurt üleliia kuri.

Värav juhendaja sõnul Florat ei šokeerinud. "Tulime mängu tagasi ja meil tekkis momente. Värav oli ikkagi halb, sest tekitas olukorra, kus pidime hakkama taga ajama ja mänguvõitmine läks raskemaks."

Flora mängu haavas peatreeneri sõnul see, et juba 21. minutil oli ta sunnitud hüppeliigese vigastsue tõttu välja vahetama paremkaitsja Nikita Baranovi. "See haavas päris palju meie paremat äärt. Vastane mängis pidevalt sinna pikka palli ette ja raske oli surve alt välja tulla. Grammi võrra oli Levadial nende pikkade pealt rohkem võimalusi, aga samas oli ka meil šansse seda mängu võita."