Tallinna Levadia peatreener Marko Kristal juhendamishoos.Foto: Teet Malsroos
Jalgpall
4. august 2014, 21:48

Kristal: kui oled 10-15 minutit peata, siis Florat ei võida!

Tallinna Levadia peatreener Marko Kristal väljendas pärast eduseisu mahamängimist ja 1:1 viigiga lõppenud kohtumist rahulolematust oma meeskonna väravajärgse tegutsemise üle.

"Kui tuleb 10-15minutiline peataolek pärast meie väravat, siis niisuguseid mänge ei võideta. Poolteise meetri pealt tühja väravasse peaks ka üks mängija meistriliigas lööma," vihjas Kristal ilmselt mängu viimastel hetkedel aset leidnud olukorrale, kus ründajal ei õnnestunud värava ees palli tabada.

"Üldises plaanis, väljaarvatud pärast väravat 10-15 minutit, oli võrdsete meeskondade mäng. Seekord läks nii, nagu Floraga see aasta läinud on. Läksime võitma ja oli ka võimalus võita, isegi pärast viigisseisu." 

Samuti polnud Kristal rahul oma kaitsjate tegevusega Flora penalti ja viigiväravaga lõppenud olukorras "Meil on võimalus neli korda minema mängida see pall, aga selle asemel, et ohtu likvideerida, me teeme endale penalti. Kadus ära agressiivsus, mis esimene poolaeg olemas oli."

Levadia teise poolaja ülikiire värav oli Kristali sõnul jätk esimesele poolajale, mitte riietusruumijuttudele. "Mängisime samamoodi edasi. Kombinatsioon toimis, üritasime mängu jooksul veel neid teha, aga rohkem ei õnnestunud."

14 vooru enne liigahooaja lõppu jääb Levadia liider Flroast viie punkti kaugesele. Kas Flora on püütav? "Loomulikult on püütav! Mänge on veel ees ja midagi pole kadunud. Parem oleks, kui nad oleks vähem eest ära, aga olukord on selline. Tuleb edasi mängida."