Tallinna Levadia ja Tallinna Flora on sel hooajal meistriliigas kohtunud kolm korda ja kõik matšid on lõppenud viigiga.Foto: Teet Malsroos
Jalgpall
4. august 2014, 22:32

Ingemar Teever: väga-väga valus eksimus kaitses!

Tallinna Levadia ründaja Ingemar Teeveri arvates kaotas kodumeeskond täna kaks punkti.

"Meil enam väga taganemisruumi ei ole. Täna pidime võitma. Selles suhtes kindlasti kaotatud kaks punkti," sõnas Teever pärast viigimängu Floraga.

"Aga mäng üldjoontes oli täitsa korralik. Ainult pärast väravat vajusime nii ära ja see kestis kuni nad meile värava lõid. Siis ärkasime jälle üles. Millest see tingitud on, seda ei tea," oli mees nõutu.

"Hakkasime nagu hoidma, aga aega oli nii palju lõpuni. Väga rumal eksimus kaitses meie poolt. Kaks mängijat järjest eksisid nii rängalt ja siis tuli penalti. Oleks see mingis muus olukorras, siis saad veel aru, aga niimoodi, et kaks mängijat järjest eksivad ja penalti - see oli väga-väga valus!"

Kuigi Teeveril endal täna skoorida ei õnnestunud, toitis ta Vladislav Ivanovi tulemusliku sööduga. "Tuli hea sööt. Nagu jalgpalli ABC on, üks küsib vastu ja siis avaneb kohe selja taha. Ivanov lasi palli mulle läbi, lükkasin rinnaga talle löögile ja seekord tabas ilusti," kirjeldas Teever Levadia tabamust.

"Oli veel võimalusi ära lüüa. Isegi sain peaga ilusti löögile, aga [Flora väravavaht Stanislav] Prins tõi hästi ära. Suurtes mängudes loevad pisivead. Täna see väike asi oli meie kaitse prohmakas, mida ei tohi lasta."

Sarnaselt Kristalile usub Teever, et tiitel pole veel kadunud. "Peame natuke teiste abile lootma ja ise omad punktid ära võtma."