Rapla korvpallimeeskonna peatreener Aivar Kuusmaa. Foto: STANISLAV MOSHKOV
Korvpall
5. august 2014, 06:44

Aivar Kuusmaa jätkab Raplas veel vähemalt kaks aastat

2014. aasta märtsis võttis Aivar Kuusmaa üle Rapla meeskonna peatreeneri rolli. Nüüdseks on selge, et Aivar Kuusmaa juhendab Rapla mängumehi veel vähemalt kahel hooajal, teatab klubi koduleht.

Kuusmaale assisteerib jätkuvalt Toomas Annuk. Möödunud hooaja koosseisust, kellega Kuusmaa oma tööd Raplas alustas, loodetakse säilitada enamik mängijad.

Eile, 4.augustil, sai alguse ettevalmistus Kuusmaa esimeseks täispikaks hooajaks Rapla meeskonnas. Esialgu alustasid treeningutega Kristjan Voolaid, Janar Soo, Andre Pärn, Oliver Metsalu ja Hendrik Ruut. Sloveenia B-koondises kaasa löönud Žiga Fifolt lisandub neljapäeval.

Rait-Riivo Laane, Martin Paasoja, Sven Kaldre ja Martin Dorbek puhul on klubi ning treenerite poolne soov nende naasmiseks Rapla rivistusse olemas. Meeskonna edasisel komplekteerimisel reageeritakse vastavalt nö küsimärgi all olevate mängijate otsustele.

Rapla meeskonna manager Jaak Karp on uue hooaja eel positiivselt meelestatud: „Suvel erinevate koondistega seotud olnud meeste arv näitab, et Raplas on mängijatega tehtud eelnevalt head tööd. Jah, klubi jaoks ei õnnestunud eelmisel hooajal seda heaks tulemuseks vormida, aga teades, kui palju praktiliselt kõik meie mängijad sel suvel trenni on teinud, on mu usk meeskonda veelgi tõusnud."

"Seda ka juhul, kui kõik neist ei jätka meiega, sest kavatseme tekkivad augud täita mängijatega, kellega on võimalik endiselt meie saavutusliku põhieesmärgi – medalini – jõuda! Meisse on endiselt palju teisigi uskujaid, mida kinnitab mitmete uute toetajate lisandumine," lisas Karp.