Magnus Pehrsson Foto: ALDO LUUD
Jalgpall
6. august 2014, 11:11

Magnus Pehrsson: ideaalis tahaks, et kõigil koondislastel oleks praeguseks uus koduklubi olemas

Eesti jalgpallikoondis alustab 2016. aasta Euroopa meistrivõistluste valiksarja kuu ja kahe päeva pärast, kui Lillekülas võõrustatakse Sloveeniat. Portaal jalgpall.ee vestles koondise peatreeneri Magnus Pehrssoniga, kes loodab, et hetkel veel lepinguta mängijad leiavad endale kiiremas korras uue koduklubi.

Nii mitmelgi koondislasel - Konstantin Vassiljevil, Tarmo Kingil, Enar Jäägeril, Sergei Mošnikovil, Sander Puril - pole uueks hooajaks veel kontrahti taskus ja see valmistab Pehrssonile muret.

"Ideaalis ma tahaks, et praeguseks hetkeks mängiksid juba kõik mängijad – kes liigat, kes hooajaeelseid sõpruskohtumisi. Loodetavasti leiavad kõik endale augustikuus koduklubi," rääkis rootslane ja lisas: "Loomulikult tahaksin, et kõik mängijad leiaksid uues klubis kohe hea rütmi. Peame olema mängijatele toeks ning neile nõu andma."

Pehrsson märkis ka, et on saanud suvel rahulikult tööd teha ning rõhutas valiksarjale eelneva sõprusmängu tähtsust [4. septembril kohtutakse võõrsil Rootsiga - toim]: "See on meie viimaseks ettevalmistuseks valiksarjaks ning omab seetõttu suurt tähtsust. Võib öelda, et alati on tulemus tähtis, kuid kindlasti kavatsen seal kasutada kõiki kuut vahetust, mis on meile mängus lubatud. Meie jaoks on see võimalus proovida veel viimaseid asju, millal kallal oleme töötanud."