Tarmo KInkFoto: MATI HIIS
Jalgpall
6. august 2014, 11:26

Poolas testimisel viibiv Kink vihastas treeneri välja: me ei kavatse oodata kuniks "härra jalgpallur" meid esindada otsustab (8)

Tarmo Kingist huvituva Poola kõrgliiga klubi KS Cracovia peatreener Robert Podolinski pole rahul eestlase meedias avaldatud ütlustega, vahendab Soccernet.ee.

Vabaagendi staatuses olev ääremängija viibis Cracovia juures väidetavalt testimisel, kuid mehe enda sõnul nii polnud. Küll tunnistas Kink 24. juulil, et Cracovia on üks valikutest, kuhu siirduda. "Huvilisi on rohkem kui Cracovia. Praegu veel natuke ootan ja vaatan ringi. Aga eks varsti tahaks selgust hakata ka saama," lausus 28-aastane tallinlane.

Podolinski sõnas Poola spordiportaalile sportowefakty.pl, et tema juhendatav meeskond ei kavatse igavesti oodata. "See on Cracovia, mitte mingi "käo-klubi" ja me ei kavatse oodata kuniks "härra jalgpallur" meid esindada otsustab," põrutas 38-aastane loots.

Kui juuli lõpus Kink testimisel ei viibinud, siis viimastel andmetel on 82-kordne internatsionaal end praegu Poolas Cracovia juures näitamas. Seda kinnitab ka Cracovia ametlik kodulehekülg.