Brendan Rodgers tahab saada Louis van Gaali nõuandjaks?Foto: Julie Jacobson
Jalgpall
6. august 2014, 14:54

Unitedi fännid naersid van Gaalile õpetussõnu jaganud Liverpooli peatreeneri välja (1)

Hooajaeelses kontrollmängus Manchester Unitedilt 1:3 kaotuse saanud Liverpooli peatreener Brendan Rodgers arvas pärast mängu, et Unitedi uus peatreener Louis van Gaal võib ehk pisut tema isalikku nõu vajada ja nii esineski ta väikese õpetliku kõnega. Unitedi fännidele pakkus see mõistagi palju nalja, sest oma saavutuste poolest peaks olema Rodgers see, kes hollandlaselt vaiksel sosinal nõu küsib.

"Ma arvan, et ta saab peagi aru - see võistlus [Premier League - toim] on midagi hoopis erinevat kõigest sellest, mida ta on oma varasemates töökohtades kogenud. Teistes liigades on vaid üks-kaks meeskonda, kes suudavad tiitli pärast konkureerida," viibutas varem ka Swansea, Watfordi ja Readingu meeskondi juhendanud Rodgers endise Ajaxi, Barcelona, Bayerni ja Hollandi koondise peatreeneri van Gaali suunas näppu.

"See on liiga, kus tabeli tipus olev meeskond võib alati tabeli viimasele kaotada. Taolist asja mujal ei ole. Ma usun, et see üllatab teda - sama asja on mulle rääkinud aastate jooksul paljud välismaised treenerid ja mängijad. Siinse liiga tõeliselt füüsiline loomus saab olema erinev kõigist teistest kohtadest, kus ta varem töötanud on!"

Unitedi hambameestest fännidele pakkus see sõnavõtt palju lõbu ning Twitter sai nii mõnegi vaimuka säutsu võrra rikkamaks. Olgu siinkohal mõned ära toodud.