Cincinnati Bengalsi mängija nr 99 Margus Hunt.Foto: Joe Robbins
NFL ameerika jalgpalli liiga
7. august 2014, 16:50

TÄNA ÖÖSEL: Margus Hunt ja Cincinnati Bengals peavad esimese treeningmängu

Ameerika jalgpalli profiliiga NFL alustatakse hooaja-eelsete treeningmängudega. Augusti jooksul peavad kõik 32 klubi neli mitteametlikku kohtumist. Täna öösel Eesti aja järgi kell 3 kohtub Margus Hundi koduklubi Cincinnati Bengals võõrsil Kansas City Chiefsiga.

Teist hooaega NFLis mängiva Bengalsi äärekaitsja Hundi roll kujuneb eesootaval hooajal kõigi eelduste kohaselt oluliseks. Äkki suisa kandvaks. Et tõeks saaks viimane stsenaarium, tuleb end ka treeningmatšides heast küljest näidata.

"Hunt on astunud suure-suure-suure sammu edasi. Me ei osanud eelmise hooaja eel arvata, et ta nii palju platsile pääseb, aga Robert Geathersi ja Geno Atkinsi vigastuste tõttu mängis Margus päris palju. Nondest matšidest tõusnud tulu on praegu meie edu," märkis eelmisel nädalal Bengalsi peatreener Marvin Lewis.

Eesti vägimees ise kinnitas, et võrreldes aastataguse ajaga on praegu kõik teisiti. "NFLis alustades ei saanud ma paljudest asjadest lihtsalt aru. Nüüd on mul põhitõed selged ja saan potentsiaali rohkem avada," sõnas Hunt.