Spordiblogi

Ott Järvela | Kõigil puudub igasugune kohustus kedagi uskuda (9)

LISA KOMMENTAAR

mina8. august 2014, 13:48
Mina arvan,et ikkagi võis olla ,,millegi,, tarvitamisega,paberid-dokumendid näitavad ka midagi ja kui osalised põiklevad vastamisest,aetakse tavalist mula,et ma ei mäleta,ma pole...,ma pole...,ma ei........,siis ikka see ka midagi tõestab,et tippsport pole puhas!!!
Aga mis siis...8. august 2014, 11:33
....kui selle Bernatski jutul on tõsi taga? Kui asi on nii suureks mulliks puhutud ja nii palju ausaid ja puhtaid sportlasi ja treenereid mustatud, siis aus inimene võtab ikka enda kaitseks midagi ette. Selline tegevus nagu praegu endised sportlased ja treenerid viljelevad jätab vaid suured kahtlused. Nad ei kommenteeri vaid lausa põgenevad, et mitte ühelegi küsimusele vastata või kui vastavad, siis see olek on neil väga närviline. Süüdistada ei saa kedagi enne kui pole asi üheselt tõestatud. Praegu jäävad vaid väga suured kahtlused. Võiks ju osapooled vastandada üksteisele. Kui ma ikka puhas poiss olen, siis milles küsimus?
Puudub kohustus uskuda,8. august 2014, 12:27
aga pole ka keelatud uskuda!
Ei usu,8. august 2014, 11:23
et Eesti sport on eriline.Kui pole kinni püütud,siis pole ka süüdlane.Ning aktiivse spordi juures olles,ei tee keegi suud lahti,et öelda - mina kasutasin.Nõutakse ju koguaeg tulemusi ning viimasel ajal,kui paljud noorsportalsed on lõpetanud spordi enne kui tippu jõuavad.
V maamiis8. august 2014, 10:46
Kui võtta aluseks nn.blatnoi seadusi,siis vaatamata sellele,kas toimus midagi seadusevastast või ei,siis sportlased ja treenerid on selle igaveseks maha matnud,aga sm.Berdnatski on rängalt eksinud ja oma supimulgu liiga laiali ajanud,mis ei tohiks tagajärjeteta(temale) lõppeda!!Arusaamatu,mis ruunatud kärbes teda motiveerib!?
just8. august 2014, 09:44
eelkõige puudub kõigil kohustus vene kolonist bernatski fantastilisi muinasjutte uskuda.
see pole mitte midagi muud.
R8. august 2014, 10:01
Tead ,kõige kurvem selle loo juures on see,et Bernatski tegelikult ei räägi fantastilisi muinasjutte , aga kergendab teadmine ,et kellegil pole tõepoolest kohustust Bernatski väiteid ja fakte tõestisündinud lugudeks pidada.
ja kust8. august 2014, 11:18
sina seda teada võid,et bernatski jutt pole lihtsalt fantaasia vili?sa ei või seda mitte kuidagi teada.
see on ehe rünnak kogu Eesti spordi vastu,kõik tõendid on kuulujutu tasemel jama.
ja vaata sellele venelasele näkku-kui usaldusväärne!
täisjama on see,et Eestis on võimalik eimillestki selline sportlaste mainet täistatistav skandaal välja kiskuda.
kogu selle vene mehe väidetule pole tõendeid,ei ole.
Ajalugu!8. august 2014, 09:08
Tegelikult andis Šotsi olümpia täieliku vastuse. Muidugi, kui oled pime siis oled pime!
Ning ärme unusta 2010 olümpia proovid alles lähevad järeluuringutesse!!! Aega on uute tehnoloogiate väljatöötamiseks 10 aastat. Asjaosalistele head küüntenärimist kuni aastani 2020.