Senisest Kalev/Cramo abitreenerist Martin Müürsepast saab Rakvere Tarva abitreener.Foto: STANISLAV MOSHKOV
Spordiblogi
11. august 2014, 11:30

Nädala pluss ja miinus | Müürsepa liitumine Tarvaga ja see teine asi kah (6)

Õhtulehe sporditoimetus võtab igal esmaspäeval kokku möödunud seitse päeva (Eesti) spordis jagades välja nädala plussi ja miinuse. Lisaks vaatame alanud nädalale otsa mõne ennustuse läbi. Meie 11. augusti valik:

LÄINUD NÄDALA PLUSS

Eesti läbi aegade ainus NBAs mänginud korvpallur Martin Müürsepp siirdub BC Kalev/Cramo abitreeneri kohalt Rakvere Tarvasse ja moodustab koos pealiku Andres Sõbraga selgelt Eesti värvikaima treeneriteduo. Loodetavasti annab käik Tarvale uue hingamise, sest pärast 2010. aasta hõbedat pole Rakvere klubi enam sähvatanud.

LÄINUD NÄDALA MIINUS

Neljapäeval avalikustatud dopinguarsti Vitali Bernatski väidete uurimiseks loodud komisjoni aruanne ei kinnitanud ega lükanud midagi ümber, aga sellele järgnenud reaktsioonid näitavad üheselt, et keelatud ainete vastu võitlemine poole Eesti tingimustes lihtne. Politseil ja teistel õigusorganitel pole voli, spordiringkonnad lükkavad vastutust teineteise õlgadele ja kahtlustatavad ei taha oma süütust adekvaatsel moel tõestada.

ALANUD NÄDALA ENNUSTUS

30% on tõenäosus, et Nõmme Kalju võidab laupäeval Eesti meistriliigas koduväljakul FC Florat. Ühelt poolt pole Kalju sel aastal Flora ja teise kohaliku tipu Tallinna Levadia vastu edu saavutanud (2 viiki, 3 kaotust, ise on suudetud lüüa vaid üks värav), aga kullakonkurentsis püsimiseks on võit ülivajalik. Pealegi ei ole ka Flora hiilgavas hoos, sest viimati saadi Infoneti vastu hädavaevu kätte 2:2 viik.