Ronaldo vedas Reali Meistrite liiga võitjaks, Neuer tõrjus Saksamaa maailmameistriks. Kumb on ajakirjanike arvates kõvem argument?Foto: JAVIER SORIANO
Jalgpall
14. august 2014, 18:18

MMi parimaks mängijaks valitud Messi Euroopa parimate valimisel esikolmikusse ei mahu

Euroopa jalgpalli katusorganisatsioon UEFA tegi teatavaks nende kolme mängija nimed, kelle seast valitakse 28. augustil eelmise hooaja Euroopa parim mängija. MMi parimaks palluriks valitud Argentiina ja FC Barcelona supertähte Lionel Messit nende kolme seas ei ole.

Euroopa parima jalgpalluri valivad hääletuse teel UEFA 54 liikmesriigi ajakirjanikud. Korra on nad juba hääletanud - nii selgusid kümme parimat - otsustav voor toimub aga 28. augustil Meistrite liiga alagruppide loosimise raames.

Lõppvooru pääsesid Madridi Reali ja Portugali koondise superstaar Cristiano Ronaldo, Saksamaa koondise maailmameistriks tõrjunud Manuel Neuer ning Neueri klubikaaslane Müncheni Bayernis, Hollandiga hiilgava MMi teinud Arjen Robben.

Esikolmikule järgneva seltskonna on UEFA juba avalikuks teinud ja see on järgmine (sulgude järel ajakirjanikelt eelmises voorus teenitud punktid):

4. Thomas Müller (GER, FC Bayern München) – 39
5. Philipp Lahm (GER, FC Bayern München) – 24
5. Lionel Messi (ARG, FC Barcelona) – 24
7. James Rodríguez (COL, AS Monaco FC/Real Madrid CF) – 16
8. Luis Suárez (URU, Liverpool FC/FC Barcelona) – 13
9. Ángel Di María (ARG, Real Madrid CF) – 12
10. Diego Costa (ESP, Club Atlético de Madrid/Chelsea FC) - 8