Louis van Gaal Foto: PAUL ELLIS
Jalgpall
15. august 2014, 17:37

Manchester Unitedi legend: van Gaal on hull geenius!

Manchester Unitedi legendaarne poolkaitsja Paul Scholes kirjeldas meeskonna uut peatreenerit Louis van Gaali kui "hullu geeniust", kes toob hirmufaktori tagasi Old Traffordile.

"Sellest, mis ma senini näinud olen, tundub ta mulle natuke hull. Nagu hull geenius," iseloomustas Scholes uut lootsi.

"Kuid on selge, et mängijad peavad sel aastal jalad kõhu alt välja võtma, ja kes ei võta, sellel meeskonnas pikka pidu ei ole."

Unitedi eelmine hooaeg läks kapitaalselt nässu, kui David Moyesi käe all teeniti liigas kõigest seitsmes koht ning paljude ekspertide arvates sai määravaks just asjaolu, et Old Traffordile tulnud vastasmeeskondadel polnud alateadvuses vasardamas nn hirmufaktorit, mis oli nii iseloomulik Alex Fergusoni aegadele. Scholes arvab, et nüüd tuleb ka hirmufaktor tagasi.

Küll aga kahtleb Scholes selles, kas van Gaal suudab klubi kohe ka meistritiitlile viia. "Olen kindel, et ta sooviks hankida veel mõned mängijad. Kuid kas need mängijad on ka saadaval?"

"Selge on see, et pallurid tahavad endiselt Unitedisse mängima tulla. Kuid kui neid mehi reaalselt klubisse hangitud ei saa, on tõenäoline, et kohe sel hooajal Premier League'i tiitlit ära ei võideta."