Norbert Hurt. Foto: fcflora.ee
Jalgpall
16. august 2014, 19:07

Flora peatreener Norbert Hurt kaotusest Kaljule: meid vedasid alt detailid

Tallinna Flora peatreener Norbert Hurt sõnas pärast jalgpalli Eesti meistriliiga 24. vooru keskses mängus Nõmme Kalju käest saadud 0:1 kaotust, et kaotuse peapõhjus vastase surve alla jäämine. 

"Kalju mängis meie karistusalasse pikka palli ja domineeris seeläbi. Aga meil oli nende säärase lähenemise jaoks plaan olemas ning üldiselt kulges mäng nii nagu ette aimasime," rääkis Hurt. 

Kalju värav sündis 72. minutil karistuslöögist, mille suunas peaga võrku Jorge Rodrigues.

"Lisaks tollele episoodile ei pakkunud mängus rahulolu ka mõni muu moment. Saime meeskonnaga kohtumise eel korralikult tööd teha ja olime mänguks valmis. Alt vedasid seekord detailid. Liidrite mängus peavad kõik endast igas olukorras 100% andma ja seal oli meil puudujääke." 

Initsiatiivi Kaljule loovutamises Hurt probleemi ei näinud. "Teadsime seda, et initsiatiiv võib pigem kuuluda Kaljule, sest täpselt nagu eelmistes mängudes liidritega, lähtusime ka täna eelkõige sellest, et kaitses tuleb asjad korras hoida." 

Flora ründemängu kohatist hambutust selgitas Hurt edurivimeeste vigastustega. „Ei Sander Post ega Albert Prosa polnud täna kahjuks valmis 90 minutit mängima (Post mängis esimese, Prosa teise poolaja – toim)." 

Keskkaitses Karol Metsa mängukeelu tõttu meistriliigadebüüdi teinud Joosep Juha kohta jagus Hurdal vaid kiidusõnu.

"Trennides oli näha, et just tema sai antud positsioonile kõige paremini hakkama. Mees õigustas enda algkoosseisukohta."