Janar TaltsFoto: TAIRO LUTTER
Korvpall
17. august 2014, 11:05

OI-OI! Korvpallikoondis sel suvel mitte ainult Kanguri ja Vene, vaid ka Taltsita!

Lähema üheksa päeva jooksul peab Eesti korvpallikoondise põhikoosseis oma selle suve kõik viis mängu, ent neis tuleb hakkama saada mitte ainult Kristjan Kanguri ja Siim-Sander Vene, vaid ka Janar Taltsita.

Koondis viibib praegu hommikusel treeningul ning võtab seejärel suuna Leedu poole, kus homme kohtutakse Palangas sõprusmängus Katariga. Treeningul viibib 12 meest, nende seas pole Taltsi ega ka Tanel Sokku. Mõlemat vaevab jalavigastus ning nende koondisesuvi on lõppenud.

Mängus Katariga osalevad Sten-Timmu Sokk, Rait-Riivo Laane, Gert Dorbek, Rain Veideman, Gregor Arbet, Tanel Kurbas, Kristo Saage, Reinar Hallik, Timo Eichfuss, Joosep Toome, Rain Raadik ja Toomas Raadik.

Juba varem oli teada, et eelmisel klubihooajal pikalt vigastustega kimpus olnud Kangur ja Vene keskenduvad sel suvel enda ravimisele ja klubihooajaks valmistumisele ning neid koondisesärgis ei näe.

Peale Katari kohtub Eesti peagi veel kolme eksootilise vastasega. Neljapäeval sõidetakse Hispaaniasse Guadalajarasse, kus minnakse vastamisi maailmameistrivõistluste finaalturniiriks valmistuvate Senegali, Filipiinide ja Dominikaaniga. Sinna peaks sõitma sama koosseis, kes Palangassegi.