Cristiano Ronaldo.Foto: GLYN KIRK
Jalgpall
18. august 2014, 00:12

VIDEO: Aluspükstes Cristiano Ronaldo lasi end jääveega üle valada (3)

Spordi-ja meelelahutusmaailmas on viimase nädala jooksul levima hakanud "Ice Bucket Challenge", mis seisneb selles, et kuulsad inimesed lasevad end jääkülma veega üle valada ja jäädvustavad selle videole, mis postitatakse sotsiaalmeediasse.

Tegemist on USAs asuva Amüotroofiline Lateraalskleroosi Ühingu toetauseks algatatud kampaaniaga - algataja pole päris selge - milles osalejad teevad ise ühingu toetuseks annetuse ja nimetavad siis kolm inimest oma tutvusringkonnast, kes võiksid sama teha. Jääveega ülekallamine lisab šõuelementi ja aitab asja põnevamaks muuta. Võib kõlada veidi totralt, aga eesmärk on ilus ja hea ning paljud staarid lasevadki end varmalt külma veega kasta.

Üks hiljutisemaid oli Madridi Reali ja Portugali koondise staarjalgpallur Cristiano Ronaldo, kes istus oma enda kaubamärgi aluspükstes rannatoolil ja lasi koondise- ning klubikaaslasele Fabio Coentraol end veega üle kallata. Ühtlasi tuli Ronaldo välja põneva väljakutsutute nimekirjaga. Sinna kuuluvad lauljad Beyonce, Jennifer Lopez ja Lil Wayne.