Gerd Kanter EM-hõbedaga.Foto: LAURA OKS
Spordiblogi
18. august 2014, 10:14

Nädala pluss ja miinus | Zürichis võidetud medalid ja töötu maestro (2)

Õhtulehe sporditoimetus võtab igal esmaspäeval kokku möödunud seitse päeva (Eesti) spordis jagades välja nädala plussi ja miinuse. Lisaks vaatame alanud nädalale otsa mõne ennustuse läbi. Meie 18. augusti valik:

NÄDALA PLUSS

Loomulikult Gerd Kanteri ja Rasmus Mägi hõbemedalid! Kahe medali ootuses meie kergejõustikukoondis Zürichi EMile sõitis ja kaks autasu ka Maarjamaale toodi. Au ja kiitus sportlastele ning nende abilistele!

NÄDALA MIINUS

Jalgpallikoondis koguneb pisut enam kui kahe nädala pärast sõprusmänguks Rootsiga ja esimeseks EM-valikmänguks Sloveeniaga, kuid meie keskväljamaestro Konstantin Vassiljev on endiselt klubita. Üle-eelmise nädala lõpus kerkis päevakorda Iisraeli kõrgliigaklubi Petah-Tikva Maccabi, ent möödunud nädal uusi uudiseid ses osas ei toonud.

NÄDALA ENNUSTUS

40% on võimalus, et Eesti korvpallikoondis jääb tänasest järgmise esmaspäevani peetavas viiees mängus plussi ehk võidab vähemalt kolm kohtumist. Kui esimene vastane Katar ei kuulu tippude sekka, siis ülejäänud valmistuvad MMiks ehk hakkavad vormi tõusmaa. meil aga on eesliinist kolm põhimeest puudu.