Omar El Husseiny oli Levadia neljanda värava autorFoto: TEET MALSROOS
Jalgpall
18. august 2014, 20:52

Levadia tagus Kalevi võrku seitse vastuseta palli

Eesti jalgpallimeistrivõistluste 25. vooru esimeses kohtumises polnud eelmise vooru järel liidriks kerkinud Tallinna FC Levadial mingeid probleeme eelviimasel ehk üheksandal kohal paikneva Tallinna Kalevi alistamisega.

Kui esimese poolaja järel oli Kalev veel enam-vähem mängus sees - tänu Artjom Artjunini 14. minuti karistuslöögiväravale juhtis Levadia vaid 1:0 - siis teise poolaja esimese veerandtunniga pandi jõuvahekorrad lõplikult paika: esmalt skooris kahel korral Igor Subbotin ning seejärel oli täpne ka Omar El Husseiny.

Kuid sellega Levadia ei piirdunud: 78. minutil tegi debütant Rasmus Peetson seisuks 5:0, kui virutas nahkkera Kalevi puuri umbes 30 meetri kauguselt; 6:0 lõi kohtumise esimesel üleminutil Jan Penic ning mängu lõppseisu 7:0 vormistas kolmandal üleminutil Marek Kaljumäe.

Kui Levadia on 57 punktiga liider, siis Kalev on 12 punktiga üheksandal kohal. Seejuures pole kalevlased suutnud meistriliigas palli vastaste väravasse saata juba 700 minutit järjest.

Homme toimuvad 25. vooru ülejäänud kohtumised, kui Tartu Tammeka võõrustab FC Florat, Sillamäe Kalev FC Infoneti, Paide linnameeskond Nõmme Kaljut ning Jõhvi Lokomotiv sõidab "väikses Virumaa derbis" külla Narva Transile.